Overnachten

Praktische informatie

Kom helemaal tot rust bij ’t Huis van de Buren en wees uzelf. Geniet van de ruimte, de stilte en de rust. In harmonie met de natuur.

Aankomst en vertrek
De reguliere wisseldagen zijn maandag en vrijdag. In- en uitchecken is zeven dagen per week mogelijk.

In- en uitchecken
Inchecken kan vanaf 16.00 uur aan de lutteresweg 7. Uw host informeert u over de locatie van de sleutelkluis en de juiste entree.

Komt u eerder of later dan gepland? Belt u dan tijdig met  0523 – 723307

De uitchecktijd op reguliere vertrekdagen (maandagen en vrijdagen) is 10.30 uur. Er vindt geen check-out controle plaats. Hang de sleutel terug in de sleutelkluis. Wij gaan ervan uit dat u de woning volgens de geldende voorschriften achtergelaten.

Covid’19
Bij ’t Huis van de buren kunt u veilig overnachten. We doen ons uiterste best om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen en treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen:

  • Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd.
  • De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd.
  • De woning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd.

Bezoekers
Meldt (overnachtende) bezoekers aan bij uw host. Het maximaal aantal personen per woning mag niet worden overschreden. Overnachtende bezoekers worden geregistreerd. Hiervoor worden gemeentelijke belastingen in rekening gebracht.

De woningen beschikken ieder over een persoonlijke inrichting. Laat daarom het (tuin)meubilair staan. U bent zelf verantwoordelijk voor ordelijk gebruik van de woning en de daarin aanwezige inventaris, apparatuur en bijgeboekte artikelen.

Deponeer afval (gescheiden) in de juiste afvalbak. Deze zullen na uw verblijf geleegd worden. Nieuwe afvalzakken zijn aanwezig in de keuken.

Parkeren 
’t Huis van de buren biedt parkeerruimte voor twee auto’s per woning. Bent u met meer dan twee auto’s, bel dan tijdig naar 0523 – 723307. Coming soon elektrische laadpaal.

(nacht)rust
Houdt u tussen 22.30 uur en 8.00 uur rekening met de (nacht)rust van uw buren: de andere gasten? ‘t Huis van de buren is goed geïsoleerd, zodat overlast wordt geminimaliseerd. Zet het volume wat zachter en let op uw spraakvolume. Zo genieten we allen van het comfort, de stilte en de rust.

Huisdieren
’t Huis van de Buren verwelkomt één huisdier per woning, als zij geen overlast veroorzaken. Huisdieren moeten aangemeld worden. We verzoeken u uitwerpselen te allen tijde op te ruimen.

Extra services

  • Beddengoed

Beddengoed voor het aantal aangemelde gasten ligt voor u klaar. Verblijft u langere tijd en wilt u uw beddengoed laten vervangen? Laat dit aan ons weten. De kosten voor het vernieuwen van uw beddengoed bedragen € 10,– per persoon.

  • Extra set luxe handdoeken

Een luxe handdoeken set bestaat uit: twee badlakens, twee handdoeken, twee gastendoekjes en twee washandjes per persoon. Verblijft u langere tijd en wilt u uw bad linnen laten vervangen? Laat dit aan ons weten. Kosten voor extra beddengoed bedragen € 10,–.

  • Een extra schoonmaak

Het is mogelijk om tijdens een langer verblijf uw woning tussendoor te laten schoonmaken. De schoonmaakt vindt overdag plaats, wanneer u geniet van de prachtige omgeving. Reserveer de extra schoonmaak minstens twee dagen van tevoren. Bij verblijf van tenminste één week is een extra schoonmaak verplicht.

Meer informatie over uw verblijf vindt u in ons informatieboekje

overnachten

Scroll naar top